Razvijamo in oblikujemo nemogoče
Vztrajamo pri kvaliteti in uresničitvi vsake ideje

strategija

Ključni del dobre medijske strategije je predstavitev osnovne ideje in zgodbe širši javnosti. Edinstvena blagovna znamka si zasluži učinkovite strategije, ki jih naredimo na podlagi raziskovanj in različnih platform, preko katerih lahko profesionalno navdušite svoje kupce ali uporabnike. Pomagamo vam s svojo multidisciplinarnostjo, analitičnim pristopom in kreativnim razmišljanjem.

razvoj

Razvijamo interaktivni JavaScript, integracijo spletne trgovine, CMS, CRM in ERP sisteme, Android in iOS aplikacije, podatkovne baze in še več. Ni izziva, ki se ga ne bi lotili, zato razvijamo tudi po meri narejene rešitve in sisteme, s katerimi zadovoljujemo visoko napredne tehnologije. Premišljenim oblikovanje in razvoj upoštevata vse vidike uporabniške izkušnje.

grafično oblikovanje

Vizualna komunikacija je celota načrtovanih grafičnih podob s katero lahko povečate prodajo produkta ali storitev. Zavedamo se, da je dober design tisti, ki podkrepi vizijo vašega podjetja. Oblikujemo vse vrste tiskovin (od plakatov, letakov, katalogov, do vizitk in nalepk), za vas pripravimo tudi celostne grafične podobe, oblikovanje spletnih strani in spletnih grafik.

aplikacije

Oblikujemo in razvijamo aplikacije za kakršno koli idejo, ki bi jo radi ponudili uporabnikom iOS in Android mobilnih aplikacij. Vašo idejo spremenimo od grobe skice do poliranega izdelka z zapletenim dizajnom in razvojem, ki upošteva vse vidike uporabniške izkušnje. Ponujamo možnost nadgradenje aplikacij, ki zadovoljijo vsakega zahtevnega uporabnika.

spletne strani

Oblikujemo, razvijamo in vzdržujemo spletne strani, ki so v koraku z vse bolj digitalnim svetom. Podatkovno arhitekturo, UX in vsebinsko strategijo načrtujemo kot temelj vsakega podviga, potrebnega za zagotavljanje končnih rezultatov, ki jih je enostavno in prijetno krmariti. Od mikro strani in portalov članstva do velike platforme - pripravljeni smo na vas.

marketing

Se ne želite ukvarjati še z načrtovanjem marketinga in oglaševanja na socialnih omrežjih? Ni problema, zato smo tu mi. Sledimo sodobnim trendom oglaševanja in poskrbimo za pripravo kampanje, od ustvarjanja profila, do kreiranja objav. Pripravimo celostne komunikacijske strategije, ki sporočajo vašo podjetniško identiteto skozi konsistentne vsebine in spletne grafike.

Ne čakajte predolgo, vaše ideje lahko že danes spremenimo v realnost.
info@inertia-it.com